Trotsåldern har redan börjat komma

klockan 16.10 var det lektajm för rex innan vi skulle gå och möta min älskade pojkvän och älskade husse. När vi hade lekt i kanske 10 minuter så började han springa in på grannens gård, och vägrade lyssna på mig. Hoppas bara att inte grannen tog illa upp då när jag gick in på gården för att hämta min söta lilla vovve.. Men jag fick tag på honom efter 20 min, så jag skällde lite på honom  för att han försvann så jag trodde att  jag aldrig skulle få se honom igen..


Rex har inte bara varit lite busig i dag han har även varit duktig i dag^^.. Han har lärt sig att ligga och att han inte ska äta upp katternas mat. Jag blev väldigt rädd  i dag när han bara försvann och man inte såg honom, det har även hänt en gång hod mamma och pappa med.


Men det är ju trotsåldern som har börjat komma, så det är bara att träna ännu  hårdare och träna honom mera en några minuter (typ15min )

Nu ska vi kolla på idol ^^

Herrå ^^

Älskar min Rex :)<3

Jag tror det inte finns någon bättre hund en min rex i af^^.. Han har fått en lekkompis^^ i går hade han väldigt trevligt med sin nya kompis Rocco ^^..  Och i går åkte han även bil i två timmar^^, han blev inte ens åksjuk sån tur är :D:D han är nog den hunden i mona drömmar :).. Men de kommer nog bli en rolig uppväxt med honom, och om ca två 2 år  blir den en till vovve, en labrador helt klart :D:D.. Men det kommer inte bli som att ha mysiga Rex^^..

Just nu sitter man hemma hos svärmor och rex ligger och sover på mina fötter , fattar inte riktigt varför han ska sova precis dära :P.. haha, men det är ju bara ett tecken på att han e mattes pojke^^.. Man kan inte ångra sig någonting ! Han är den mest underbaraste valpen jag har träffat på länge! Han e helt underbar!<3 aja, min lilla man ska välla snart ha mat ^^

3 veckor i morgon:)

I morgon har jag haft min lilla voff i tre veckor! Och helt underbara veckor med :D:D.. Men snart är det dagt att han ska ta sin  spruta igen, när han är 12 veckor gammal så ska han ha en spruta, hoppas bara att älsklingen kan följa med ^^, för jag är inget fan av sprutor :P..

Men allting rullar på med rex:) Världens mysigaste att ha och göra med, visst han börjar trotsa mig lite, men så e de  med alla hundar ^^


Rex har blivit såå hilma stor nu! Shit! ^^ Men han har redan lärt sig sitt ^^ Känner mig väldigt stolt^^Men man får ju höra lite från olika människor att de inte tror på mig att jag klarar av att ha en hund, men jag kan ju tala om att jag vet va jag håller på med, för att jag UTBILDAR MIG INOM HUND!


I morgon ska vi åka till min svärmor och vara dära över helgen ^^, mysa en massa med min älskade rex plus att man ska plugga lite ^^

1 Vecka med min älskling! :)

Nu i morgon har jag haft min valp i en vecka^^, hur mysig vovve som helst och ska bara busa^^. Passar på att skriva lite medan han sover, för han vill ut då och vi ska leka av honom lite då^^. Hmm, just de tänkte berätta lite om min lilla resa ner och hämta honom:
Fredag den 3 sep:
Gick upp klockan 7 och började göra mig i ordning, sen vid halv 9 åkte vi ner, tack för skjusen svärmor! Var nere  före 12, fick träffa hur mysiga hundförädrar som helst! Och även de som hade valparna och de andra hundarna, och jag bara älskade Rex när man fick alla bilderna, men när man såg honom på riktigt så vart man helt förälskad^^.. Robbin satt i bak med rex en bit, och så hilma sött Rex somnade vid min älskling!

Rex har även träffat Ludde, och det verkade han tycka va super! Ludde va jätteglad i Rex och bara älskade rex^^.. Mamma och pappa har även varit så snälla så de har varit hundvakt^^ , ett stort tack till dem ! :D:D..


Rex väcker mig inte så himla tidigt eller jo, men inte så ofta om man säger^^ som i dag väckte han mig klockan halv 5 och ville gå ut, och sen ville han ha mat vid 6. Så han är inte en sån som kan hålla en vaken hela nätter :)..
Men han är bara för underbar! Han älskar STORA bollar, det ska inte vara små utan bara stora ^^, haha de ser såå hilma skoj ut när han ska springa med bollen i munnen =)

I morgon och hela helgen  ska hela min  familj bara mysa! Det blie även i kväll^^, för då blir de myspys till idol och i morgon blir de kanske någon bra film som man kan se och samma på lördag och söndag^^..

Ska gå i väg nu ja:P

Pusshej!

RSS 2.0