Läääänge sen!

Ja nu var det ett tag sen jag skrev, men det är mycket som har hänt i Rex och mitt liv^^
Man kan ju faktiskt börja ha honom lös nu mera för han lyssnar bara bättre och bättre för varje dag verkar de som :D
Och fot kan han gå rätt bra nu också^^Men det är långt kvar fortfarande innan allting kan  bli 100% bra, men hoppas på att det kommer att bli så lydig som jag alltid har drömt om:D


Det kommer att komma upp lite nya bilder på min älskling ! Och han har blivit mycke bättre med katterna! Vilket är väldigt skönt! Busan går han nog bäst i hop med, men hon är min älsta me och hon är också van med Ludde. Och Shakira är lite osäker med honom än, men det blir bara bättre och bättre det med. Och dessutom börjar Rex bara bli bättre med allting att han inte får jaga mina katter och ingen annan katt heller, mkt viktigt de.

Men nu ska jag och min älskade Rex sova, och jag kan ju berätta att Rex har fått en egen plats i soffan i sovrummet  av sambon :P

4 månader på söndag<3

Mitt lilla hjärta blir snart 4 månader, fett stor han börjar bli asså!
Nu har man också varit i Ullared, och man köpte så himla mycket åt lill skruten. Två hundsängar, massa leksaker,koppel, reflekselé, godis och ny skål till mat och även har han fått klosax^^..

Och jag har aldrig sett någon bli så glad över att se mig efteråt.. Man ser i alla fall att Rex älskar mig till 1000000 och inte mera. Han är en av mina ögonstenar.

Kan inte nå annat en att älska den lilla bebisen :D.. Mitt allt!<333

RSS 2.0